Vi har liknande sidor i alla tänkbara kategorier som du kan lista din butik i. Vi har 1000-tals besökare varje dag som använder våra verktyg för att hitta det dom söker. Har du en butik så ska du självklart lista dig hos oss och andra.

Hur går det till?
En gäst söker efter en produkt på vår sida och blir digererad till rätt produkt i din eller annan butik. För att detta ska vara möjligt så måste du som butiksägare ansöka till diverse Affiliate program. Ett Affiliate program tillåter oss och andra att hämta all data om dina produkter och ladda in det i vårt verktyg så att produkten blir sökbar.

Att ansöka till ett Affiliate program är en mycket god ide, du kommer att öka din försäljning markant då du blir synlig på ett stort antal sidor som våra. Men det är inte helt gratis, Affiliate företagen och sidor som våra tar en viss procent av försäljningen.

Ett Affiliate företag kan ta runt 3% på order värdet och du bestämmer själv hur många procent av försäljningen ska gå till nätverken så som våra. Men tänk på att det kostar ingenting om du inte säljer något.

Kontakta oss om du vill veta mer. Vi kan rekommendera olika program som vi vet är bra.  info[@]mindsparx.se

Hoppas vi får lista din butik här hos oss
Med vänlig hälsning Janne k.